Çiğil 60. Yıl İlkokulu

Vizyon: Bulunduğu çevrede eğitim kalitesiyle örnek gösterilen bir kurum olmak.

Misyon: MMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi, insan sevgisi kazanmış kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2018 Yılı İlçe Mangala turnuvasında İlçe 2.liği 2022 Yılı İlçe Mangala Turnuvasında İlçe 2.liği

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Ilgın´dan son araba yaz aylarında 18:45 de kış aylarında 18:00 de kalkmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları (Kaleli Yakantop, Mendil Kapmaca), Akıl ve Zeka oyunları.
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: Kitabım Uçur Beni(E-Twinning) Hayvanları Sev ve Koru.(E-Twinning) Teknolojiyi Kucakla. (E-Twinning) Yaşamın Şifresini Çözüyorum.(E-Twinning)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0
Diğer Hususlar: 0

WEB - https://cigil60yil.meb.k12.tr

Adres - Çiğil Mah. 121234. SK No3 Ilgın/ KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Çiğil Ilgın´a bağlı bir mahalledir. (önceden kasaba). Havası, çam ormanlarıyla tam bir yayladır. Okulun bulunduğu Çiğil mahallesinde veya hemen yakınında bulunan Yukarıçiğil mahallesinde 500-750 TL bedelle sobalı daireler kiralamak mümkündür. Adı geçen bu iki semtte tüm konutlar çoğunlukla sobalı olup kiralık daire bulmak mümkündür. Öğretmenlerimizin bir kısmı ilçe merkezine 33 km uzaklıktaki ilçeden gidiş-geliş yapmaktadır. İlçe de kaloriferli evler 1000-1500 TL bedelle kiralamak mümkündür.

Adres - Çiğil Mah. 121234. SK No3 Ilgın/ KONYA

Ulaşım Ilgın ilçesine 33 km uzaklıktadır. Ilgın- Beyşehir yolu üzerinde kurulmuştur. Her 30 dakikada bir Ilgın çarşı içinden minibüsler çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ilgın ilçesine 33 km uzaklıktadır. Konya-Beyşehir yolu üzerinden gelinirse eğer 70 km uzaklıktadır.